Persoonlijke verzorging

Lichamelijke verzorging; zoals wassen, hulp bij aan-en uitkleden, assisteren bij de toiletgang, nagelverzorging, gebitsverzorging en scheren.

Hulp bij aanbrengen lichaamsondersteunende hulpmiddelen zoals; steunkousen aantrekken, prothese aanbrengen.

Hulp bieden bij het eten en drinken.

Medicijnen klaarzetten/geven en controle van de voorraad.

 

Verpleging

Handelingen die verricht dienen te worden door een gediplomeerd, BIG geregistreerd verpleegkundige, eventueel in opdracht van een arts. Te denken valt aan wond verzorging, verzorging van een stoma bij een niet-intacte huid, catheter inbrengen, injecties etc.

 

Huishoudelijke verzorging

Boodschappen doen, het huis schoon- en opgeruimd houden, maaltijden bereiden, planten verzorgen, hulp bij administratie, bedden verschonen, wassen en strijken, etc

 

Nachtdiensten

In overleg is 24- uur zorg mogelijk. De kosten voor een nacht zijn afhankelijk van de gevraagde zorg. Het kan bijvoorbeeld een slaapdienst zijn (aanwezig in geval zorg nodig is) of een waakdienst (naast het bed blijven).

Terminale- en palliatieve zorg op aanvraag.

 

Naast verzorging bieden we ook het volgende:

 

Ophalen en brengen

Op aanvraag kan een van onze medewerkers u van en naar de luchthaven (of bushalte) ophalen of brengen. U wordt dan op uw tijdelijk woon- of vakantieadres geïnstalleerd; koffer uitpakken, boodschappen doen, etc.

 

Uitstapjes

Als u wilt kan onze medewerker een kopje koffie op een terras met u drinken of een wandeling maken. Ook is het mogelijk te gaan winkelen of een bezoek te brengen aan een plaats naar keuze (themapark, haven, boottocht, dierenpark etc.)

 

Hulpmiddelen

U kunt bij ons tijdens uw verblijf in Spanje de volgende hulpmiddelen huren/kopen: Rolstoel, rollator, po- douchestoel, bedpapegaai, wandbeugels, toiletverhoger, looprek, wandelstokken, antidecubituskussen, etc.


Kortom, teveel om op te noemen.

Heeft u wensen? Overleg met ons en wij doen ons uiterste best hieraan te voldoen.